Top image

Jul/nyår

 

Öppettider över säsong.

jan – april
onsdag – lördag, 17.00 – 01.00

maj – sept
måndag – lördag, 17.00 – 01.00
söndag, 11.30 – 01.00

okt – dec
onsdag – lördag, 17.00 – 01.00

 

Sillen & Makrillen 2017.

Vi går mot vintertider och serverar nu Julmiddag onsdag till lördag.
Söndagar erbjuder vi julbrunch från klockan 12.00.

Håll utkik på hemsidan samt facebook för sommaren/höstens event.

 

JULBRUNCH I DECEMBER.

Välkomna på julbrunch söndag den 3, 10 samt 17 december.

Brunchen är öppen 12.00 till 17.00.

345:-/kuvert

Boka ditt bord online eller på 042-281553.
Välkommen!

 

JULMIDDAG serveras 29/11 till 22/12.

Fokus på årets julmiddag är skaldjur.
Skaldjuren är som bäst på vintern och då vill vi erbjuda dessa havets läckerheter som alternativ till det traditionella.

Vi erbjuder en kött- eller fiskrätt alternativt skaldjursfat som varmrätt.

JULMIDDAGSMENY

GLÖGG MED PEPPARKAKA & ÄDELOSTKRÄM

KALL JULBUFFÉ MED VÅR EGEN INLAGDA SILL & LAX I OLIKA VARIATIONER,
RÄKOR MED SKAL, CHARKUTERIER, PATÉ & PASTEJER, FRUKT, BRÖD, OST & SMÖR

Alt. 1
JULINSPIRERAD VARMRÄTT
-Smörstekt torskrygg med krabbkrokett, råstekt blomkål, forellrom, gulbeta samt brynt smöremulsion
eller
-Lågtempererad svensk oxfilé Rossini, halstrad anklever, potatispuré, portvinskokt lök, bondbönor, krispig svål och långpepparsky

Alt. 2
SKALDJUR
– Skaldjursfat, hummer, krabba, ostron, räkor, rökta räkor, havskräfta samt tillbehör

DESSERTBORD MED RIS À LA MALTA & JULINSPIRERADE GODSAKER

Meny med Varmrätt 635:-/kuvert
Meny med Skaldjur 795:-/kuvert

Boka ditt bord online eller på 042-281553.
Välkommen!

 

MELLANDAGARNA

I mellandagarna firar vi jul och håller stängt samt laddar för en fantastisk avslutning på Nyårsafton.

 

NYÅRSSUPÉ 31/12.

Vi erbjuder en 5-rätters nyårsupé med Amuse.
Vi startar kl. 19.00 med välkomstbubbel och ostron.

AMUSE
-Tataki på fröyalax, sojapärlor, dashimajonnäs och krispig svål

SKALDJUR
-Råstekt hummer med spenatcrème, arenkhakaviar, råstekt blomkål, citronette och krispig jordärtskocka

FISK
-Ångad Bergtunga med picklad gulbeta, sjökorall, brandade krokett, torkad fänkålsdill och löjroms beurre blanc

KÖTT
-Kryddstekt kalvfilé med picklade höstkantareller, inkokt silverlök, krispig portabello, rökt lök och krasseemulsion

OST
-Chèvre multirecettes, torkad rödbeta, björnbärscréme, karamelliserad pistagenöt

DESSERT
Dulceychoklad – Fänkål – Citron

Meny 995:-/kuvert
Maten förskottsbetalas på restaurangen eller via faktura/swish.

Dryckespaket för 595:-/kuvert.

Boka ditt bord på online.

 

Väl mött på Sillen & Makrillen 2017.

 

 

 

 

 

 

sm_event