SOMMARPREMIÄR LÖRDAGEN DEN 5e MAJ KL.18.00!

Våren nalkas och så även Sillen & Makrillens traditionella sommarpremiär.
Vi firar att sommaren är på väg, tar fram uteserveringen, kickar igång brunchen samt går över till sommartider.

Lördagen den 5e maj kl. 18.00 hälsar vi er välkomna på en fantastisk kväll med en 5-rätters meny samt tillhörande vinpaket.
Er värd för kvällen är som vanligt Håkan Nilsson och för musiken står Buford Pope.

AMUSE
ankleverterrin med fläskbog, plommonmarmelad, torkat rågbröd och picklat äpple
Moet Chandon Vintage

RÖKT HÄLLEFLUNDRA
med stenbitsrom från Öresund, ramslöksmajonnäs, inlagd rödbeta, torkat fänkålskrisp, gurka och citronette
Sancerre Blanc

TARTAR
på sotad kalv med frisésallad, currylök, råhyvlad rädisa, potatischips, riven tryffelpecorino och brynt smöremulsion
Castello di Brolio

BAKAD FORELL
med vitsparris, forellrom, dragon, picklad morot, torkad morot, friterade nässlor och beurre blanc,
Freestone Chardonnay

ROSTAD KOKOSBAVAROISE
med mango- & koriander maräng, kanderad chili, kokoskaka och mangosorbet
Tokaji Blue Label 5 puttonyos

1190:-/kuvert

Boka ditt bord online eller på info@sillenmakrillen.se

SÖNDAGSBRUNCH PREMIÄR DEN 6e MAJ!

Välkomna på söndagsbrunch under maj-sept kl.11.30 – 16.00.

295:-/kuvert

Väl mött på Sillen & Makrillen 2018.