ÖPPNAR FÖR SÄSONGEN 7:E FEBRUARI!

Den 7:e februari hälsar vi er återigen hjärtligt välkomna till oss. Vi har en meny som är anpassad efter säsongens bästa råvaror. Vi har öppet onsdag till lördag från 17.00.

Vår restaurang består av två avdelningar som vi kallas matsal à la carte och bardel à la carte. I bardelen sitter ni lite mer avskilt placerade vid vår bar. Ni sitter vid ett eget bord och vid lite högre barpallar alternativt barsoffa. Det är samma meny och service var ni än sitter hos oss.

Boka ert bord och njut av god mat och dryck direkt vid havet med en fantastisk vy över sundet och se solen gå ner i nordväst. Varmt välkomna till ett nytt år hos oss!

GÄSTSPEL AV PETER J SKOGSTRÖM DEN 6/3!

Det är med glädje vi kan presentera att den 6:e mars kommer den välmeriterade kocken Peter J Skogström att gästa oss för ett gästpel!

Peter J Skogström är en av Sveriges ledande kockar och har bland annat vunnit Årets Kock 2006, varit med i svenska kocklandslaget 1998-2004 och vunnit Kockarnas Kamp 2015. Idag driver han Mat och Vin i Malmö. Det är minst sagt en ära att han kommer till oss på Sillen & Makrillen!

Den 6:e mars kl 18.30 hälsar vi er välkomna till “8 Smaker med Peter J Skogström”, 1300 :-/kuvert ink dryck! Meny släpps när det närmar sig.

Observera att det kommer finnas ett begränsat antal platser denna kväll.

Varmt välkomna till en kväll utöver det vanliga!