NYÅRSSUPÉ PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

Fira in det nya året hos oss på Sillen & Makrillen och låt oss skämma bort dig med en lyxig 5-rätters supé! 

 

Vi öppnar dörrarna kl 18.30 för lite mingel med ostron och bubbel, och bjuder er tills bords vid 19.00. Väljer ni att stanna till tolvslaget finns det möjlighet att skåla in det nya året på vår vackra terrass, med utsikt över både svenska och danska kusten. Supén kostar 1495:-/person och då är det inkluderat ostron och bubbel vid ankomst, en aptitretare samt en 5-rätters middag. På plats kommer vi även att presentera ett noga utvalt dryckespaket. Menyn för kvällen kommer inom kort att presenteras på vår hemsida och sociala medier.

Bordsbokning sker enklast via hemsidan, klicka här för att komma till bordsbokningen. Det går även bra att kontakta oss för bokning, via mail info@sillenmakrillen.se eller telefon 042 – 28 15 53.

 

Varmt välkomna till ett smakrikt nyårsfirande hos oss!

TA MED HUNDEN TILL MIDDAGEN ♥

Hundar är välkomna i vår restaurang! Kontakta oss på 042-281553 eller info@sillenmakrillen.se för att boka bord för sällskap med hund.

Vi tar max 3 hundar i restaurangen samtidigt och kommer placera sällskapet utifrån hundens bästa. Vi förbehåller oss rätten att be någon i sällskapet lämna med hunden om den stör övriga gäster.

Varmt välkomna!