SOMMAR PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

På grund av rådande omständigheter i Sverige just nu har vi ändrat våra öppettider och har det extra glest mellan borden i våra redan luftiga lokaler med stora ytor, allt för att ni ska känna er så bekväma som möjligt hos oss. Vi har givetvis handsprit tillgängligt och personalen är extra noga med hygien och vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Från och med juli har vi öppet måndagar till lördag från kl 17.00. Därmed fortsätter vi att ha stängt på söndagar även i juli och låter sommarbrunchen fortsatt vila.

Vår restaurang består av två avdelningar som vi kallas matsal à la carte och bardel à la carte. I bardelen sitter ni lite mer avskilt placerade vid vår bar. Ni sitter vid ett eget bord och vid lite högre barpallar alternativt barsoffa. Det är samma meny och service var ni än sitter hos oss. När vädret tillåter är vår stora uteservering som vetter mot Öresund öppen. Även här har vi stora ytor och luftigt mellan borden. Det går inte att boka bord utomhus, med meddela vid ankomst att ni önskar sitta ute så försöker vi ordna ett bord åt er.

Boka ert bord här eller ring oss på 042 – 28 15 53. Varmt välkomna att njuta av god mat och dryck direkt vid havet med en fantastisk vy över sundet och se solen gå ner i nordväst!