SENSOMMAR!

Vi har gått in i vår sensommarsäsong! Menyn har fortfarande somriga influenser och några av våra sommarklassiker finns ännu kvar.

Fram till och med den 29:e september har vi öppet alla dagar i veckan från kl 17.00, samt söndagar från 11.30 då vi serverar vår brunch.

Vår restaurang består av två avdelningar som vi kallar matsal à la carte och bardel à la carte. I bardelen sitter ni lite mer avskilt placerade vid vår bar. Ni sitter vid ett eget bord men med lite högre barpallar och barsoffa. Det är samma meny och service var ni än sitter hos oss. Vi har två stora uteserveringar som vätter mot havet där vi inte tar några bordsbokningar. Tack vare infravärmare och vindskydd är det möjligt att sitta här även vid kallare temperaturer. Är vädret tillåtande och det finns plats ledigt när ni kommer, flyttar vi givetvis ut ert sällskap om så önskas.

Boka ditt bord och njut av god mat och dryck direkt vid havet med en fantastisk vy över sundet och se solen gå ner i nordväst.

 

SÖNDAGSBRUNCH!

Vår sommarbrunch serverar vi varje söndag till och med den 29:e september! Vår brunch består av en buffé som innehåller massor av läckerheter. Bland annat olika sillar, lax, skaldjur, kallskuret, köttbullar, olika korvar, sallader, bröd, ostar, frukt, smoothies och små desserter. Det finns något för alla!

Brunchen är öppen från kl 11.30 varje söndag.

Pris: 295:- per person 0ch för barn kostar den 10 :- per ålder, alltså kostar det exempelvis 80 kr för ett barn på 8 år.

Boka ditt bord online eller på 042-281553.

JULMIDDAG PÅ SILLEN&MAKRILLEN!

Trots att julen än så länge känns avlägsen, så närmar den sig sakta men säkert. Vår julmiddag är nu bokningsbar!

Mellan den 27:e november och den 21:a december är ni hjärtligt välkomna till vår julmiddag vid havet. I vanlig ordning kommer vi att ha fokus på skaldjur, då dessa läckerheter är som bäst på vintern och vi vill erbjuda ett alternativ till det traditionella. För dig som inte önskar skaldjur kommer vi givetvis även att servera en kött- och en fiskvarmrätt, samt en helt vegetarisk meny.

JULMIDDAGSMENY:

GLÖGG MED PEPPARKAKA & ÄDELOSTKRÄM

KALL JULBUFFÉ
– Vår egen inlagda sill & lax i olika variationer, räkor med skal, charkuterier, paté & pastejer, frukt, bröd & ost

Alternativ ett:
SKALDJURSFAT
– Hummer, krabba, ostron, räkor, rökta räkor, havskräfta samt tillbehör

Alternativ två:
OXFILE eller TORSKRYGG

Alternativ tre:
VEGETARISK MENY (förrätt och varmrätt)

DESSERTBORD
– Ris à la malta & julinspirerade godsaker

Vår julmiddag serveras onsdag-lördag från den 27:e november till och med den 21:a december.

Meny med skaldjur 795:-/kuvert (onsdag och torsdag 695:-)
Meny med varmrätt 595 :-/kuvert (onsdag och torsdag 495:-)
Vegetarisk meny 495 :-/kuvert

Varmt välkomna till en julmiddag vid havet!