VÅR PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

Vi har en meny som är anpassad efter säsongens bästa råvaror. Vi har just nu öppet fredagar och lördagar från kl 17.00.

Vår restaurang består av två avdelningar som vi kallas matsal à la carte och bardel à la carte. I bardelen sitter ni lite mer avskilt placerade vid vår bar. Ni sitter vid ett eget bord och vid lite högre barpallar alternativt barsoffa. Det är samma meny och service var ni än sitter hos oss.

Boka ert bord och njut av god mat och dryck direkt vid havet med en fantastisk vy över sundet och se solen gå ner i nordväst. Varmt välkomna till oss!

På grund av rådande omständigheter i Sverige just nu har vi ändrat våra öppettider och har det extra glest mellan borden i våra redan luftiga lokaler, allt för att ni ska känna er så bekväma som möjligt hos oss. Vi har givetvis handsprit tillgängligt och personalen är extra noga med hygien och vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vill man eller kan man inte vistas i offentliga sammanhang rekommenderar vi varmt vår Take Away meny, mer information nedan.

 

PÅSKBRUNCH!

Nu börjar påsken att närma sig, och så även vår årliga Påskbrunch!

På påskdagen, söndagen den 12/4, dukar vi upp vår härliga brunch. Ni är hjärtligt välkomna mellan kl 11.30 – 16.00 (sista bokning tar vi kl 15.00). Pris: 295:- per person och för barn (upp till 12 år) kostar det 10:- per ålder, alltså kostar det exempelvis 80:- för ett barn på 8 år.

Samla ihop nära och kära och spendera påskdagen hos oss!

TAKE AWAY I SAMARBETE MED BARA VARA OCH THE TIVOLI!

Även i svåra tider gör det gott i själen att äta god och vällagad mat! Du kan skapa en vinnarspiral där du får god mat samtidigt som du hjälper din favoritrestaurang samt din lokala taxi.

Därför tänkte vi i denna kris erbjuda en enklare catering-/take away meny. Allt för att underlätta i vardagen samt kunna erbjuda något som inte kräver offentlig närvaro. Se take away meny bland våra menyer!

Menyn kommer från The Tivoli Catering men är ett samarbete mellan Bara Vara, Sillen & Makrillen och The Tivoli.
Vi erbjuder denna meny onsdag till lördag och avhämtning sker i Vinylbaren på The Tivoli mellan kl 16.00 – 19.00.
Det går även bra att få den hemkörd med Taxi till ett självkostnadspris på 120 kr inom Helsingborg.

Betalning sker med SWISH till 123 099 07 47, mottagare The Tivoli.

För bokning av denna meny vänligen kontakta oss på koket@thetivoli.se eller 070-527 79 55 alt. 073-758 95 90.