SOMMAR PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

På grund av rådande omständigheter i Sverige just nu har vi ändrat våra öppettider och har det extra glest mellan borden i våra redan luftiga lokaler med stora ytor, allt för att ni ska känna er så bekväma som möjligt hos oss. Vi har givetvis handsprit tillgängligt och personalen är extra noga med hygien och vi alla följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Vill man eller kan man inte vistas i offentliga sammanhang rekommenderar vi varmt vår Take Away meny.

Vi har därmed öppet fredagar och lördagar från kl 17.00. Vi har en meny som är anpassad efter säsongens bästa råvaror.

Från och med 3:e juni har vi öppet onsdag – lördag från kl 17.00. Därmed låter vi vår sommarbrunch vila tills vidare.

Vår restaurang består av två avdelningar som vi kallas matsal à la carte och bardel à la carte. I bardelen sitter ni lite mer avskilt placerade vid vår bar. Ni sitter vid ett eget bord och vid lite högre barpallar alternativt barsoffa. Det är samma meny och service var ni än sitter hos oss. När vädret tillåter är vår stora uteservering som vetter mot Öresund öppen. Även här har vi stora ytor och luftigt mellan borden. Det går inte att boka bord utomhus, med meddela vid ankomst att ni önskar sitta ute så försöker vi ordna ett bord åt er.

Boka ert bord här eller ring oss på 042 – 28 15 53. Varmt välkomna att njuta av god mat och dryck direkt vid havet med en fantastisk vy över sundet och se solen gå ner i nordväst!

 

 

 

MORS DAG 31:A MAJ!

Dagen då det är dags att fira våra kära mammor lite extra är snart här! Söndagen den 31:a maj kommer vi att ha öppet från kl 12.00 för att fira mors dag. Vi kommer att servera vår härliga à la carte hela dagen och kvällen! Vi kommer även att erbjuda en 3-rätters meny på tavlan dagen till ära, se meny nedan. Vi hoppas på fint väder så att ni även kan sitta ute och njuta på vår fina uteservering.

FÖRRÄTT:
Skagen på hembakat filmjölksbröd med löjrom, rödlök, citron och dill

VARMRÄTT:
Svensk oxfilé med Österlensparris, sticklök, blomkålscrème, prästostkrokett och schalottenlökssky

DESSERT:
Bakad rabarber med puffad smördeg, vit chokladcrème, kristalliserad choklad, rabarber och yoghurtglass

3-RÄTTER 525 :-

TAKE AWAY MORS DAG I SAMARBETE MED BARA VARA OCH THE TIVOLI!

För er som inte vill eller kan vistas i offentliga sammanhang just nu så kommer vi inför Mors Dag den 31/5 erbjuda en 3-rätters meny för Take Away i samarbete med Bara Vara och The Tivoli. Menyn hittar ni här!
Avhämtning sker i Vinylbaren på The Tivoli, LÖRDAG (30/5) mellan kl 12-17.
Det går även bra att få den hemkörd med Taxi till ett självkostnadspris på 120 kr inom Helsingborg.

Betalning sker via Swish till 123 099 07 47, mottagare The Tivoli (presentkort gäller ej).

För bokning av denna meny vänligen kontakta oss på 0766032896.