HÖST PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

November är här och vi är mitt uppe i vår höstsäsong. Vi har en meny som är anpassad efter säsongens allra bästa råvaror. Vi går nu in i ett lugnare tempo och har därmed öppet onsdag till lördag från kl 17.00.

Vår restaurang består av två avdelningar som vi kallar “matsal à la carte” och “bardel à la carte”. I bardelen sitter ni lite mer avskilt placerade vid vår bar. Ni sitter vid ett eget bord men med lite högre barpallar och barsoffa. Det är samma meny och service var ni än sitter hos oss.

Boka ert bord och njut av god mat och dryck direkt vid havet med en fantastisk utsikt över sundet.

 

JULMIDDAG PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

Julen är snart här, och därmed också vår julmiddag!

Mellan den 27:e november och den 21:a december är ni hjärtligt välkomna till vår julmiddag vid havet, serveras onsdag-lördag. I vanlig ordning kommer vi att ha fokus på skaldjur, då dessa läckerheter är som bäst på vintern och vi vill erbjuda ett alternativ till det traditionella. För dig som inte önskar skaldjur kommer vi givetvis även att servera en kött- och en fiskvarmrätt, samt en helt vegetarisk meny. Menyn hittar ni under fliken “Meny”.

Meny med skaldjur 795:-/kuvert (onsdag och torsdag 695:-)
Meny med varmrätt 595:-/kuvert (onsdag och torsdag 495:-)
Vegetarisk meny 495:-/kuvert

Förbeställ gärna om ni önskar skaldjursfat, då vi har ett begränsat antal varje kväll!

Varmt välkomna till en julmiddag vid havet!

JULBRUNCH PÅ SILLEN & MAKRILLEN!

Alla söndagar i december fram till jul kommer vi att duka upp vår julbrunch. Den består av en buffé innehållande en härlig blandning av Sillen & Makrillens klassiker, men också massor av julfavoriter. Brunchen avslutas med ett gottebord med julinspirerade godsaker. Vi öppnar upp dörrarna kl 11.30 och tar emot vår sista bokning kl 15.30.

Varmt välkomna på julbrunch hos oss!